TRIPLE MESSAGE zilver

69,95

Drie smalle armbandjes (3mm breed) van echt zilver. Bedenk drie korte tekstjes of namen, dan zetten wij deze op de armbandjes.  De letters worden er met de hand in geslagen met metaal stempels.  Vandaar dat niet alle letters kaarsrecht komen te staan zoals bij fabrieksarmbanden. Daarna worden de letters gezwart zodat ze goed leesbaar zijn.

De armbandjes zijn 15 cm lang en halfopen. Ze passen altijd doordat je ze makkelijk om je pols kunt buigen.

Je kunt zelf een lettertype kiezen. Omdat de armbandjes zo smal zijn, zijn alleen de lettertypen van 2mm mogelijk. Naast tekst kunnen er ook hartjes of sterretjes op de armbandjes worden gezet. Zie voor een voorbeeld  van de lettertypen en tekens de foto’s.

Bestel de armbandjes en schrijf in het veld met opmerkingen welke tekst je op de armband wilt hebben in welk lettertype en of je daar nog sterretjes of hartjes bij wilt hebben.

Heb je twijfels of de tekst past? Stuur dan even een mail naar info@canoodlejewels.nl

Artikelnummer: Triple Categorieën: ,

Beschrijving

Drie smalle armbandjes (elk 3mm breed) van echt zilver. Bedenk drie korte tekstjes of namen, dan zetten wij deze op de armbandjes.  De letters worden er met de hand in geslagen met metaal stempels.  Vandaar dat niet alle letters kaarsrecht komen te staan zoals bij fabrieksarmbanden. Daarna worden de letters gezwart zodat ze goed leesbaar zijn.

De armbandjes zijn 15 cm lang en halfopen. Ze passen altijd doordat je ze makkelijk om je pols kunt buigen.

Omdat de armbandjes erg smal zijn, kun je alleen kiezen voor lettertype Typewriter (zie foto’s) of lettertype ‘Handwritten’.  Naast tekst kunnen er ook hartjes of sterretjes op de armbandjes worden gezet.

Bestel de armbandjes en schrijf in het veld met opmerkingen welke tekst je op elk armbandje wilt hebben, in welk lettertype en of je daar nog sterretjes of hartjes bij wilt hebben.

Heb je twijfels of de tekst past? Stuur dan even een mail naar info@canoodlejewels.nl

Extra informatie

Afmetingen15 × 0.3 cm
breedte

3 x 3mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TRIPLE MESSAGE zilver” te beoordelen