PHOTO CHARM GOLD, 8mm

Vanaf: 52,50

Kleine ronde fotobedel van goud.

Wissen
Artikelnummer: PC-gold 8mm Categorieën: ,

Beschrijving

Een kleine gouden (goldfilled, zie uitleg onderaan) fotobedel 8 mm rond, met je eigen favoriete foto. Deze bedel past heel goed aan een bedelarmbandje of aan de gouden Rigmarole armbandjes. Ter bescherming van de foto komt er een laagje hars overheen,  de bedel is dan spatwaterdicht zodat je deze dagelijks aan een armbandje of ketting kunt dragen. Het is mogelijk om op de achterkant 1 letter te laten stempelen met een metaalstempel.

Het werkt heel simpel:

  1. Na bestelling ontvang je een e-mail en kun je inloggen in jouw account en een foto uploaden. Lukt dit niet, dan mag je ook jouw foto e-mailen naar:  info@canoodlejewels.nl Vermeld dan wel je bestelnummer!
  2. Tijdens je bestelling (of achteraf per e-mail) kun je aangeven of je jouw bedel in zwart-wit, antiek of in kleur wilt. Gebruik hiervoor het veld “bestelling opmerkingen” wanneer je gaat afrekenen.
  3. Upload of stuur alleen bijlages niet groter dan 5MB! Wil je groter sturen? Gebruik dan www.wetransfer.com

Ik zet de foto om in zwart-wit als je dit wilt en  maak de foto op maat voor de bedel. Je hoeft dus niet zelf de foto aan te passen. Dat doe ik allemaal voor  je.  Je krijgt ook een proefje per e-mail  te zien zodat ik zeker weet dat de bedel naar jouw wens wordt gemaakt.

Bovenaan kun je kiezen of je een ringetje of een lobsterslotje aan de bedel wilt hebben. De Photo charm bedel is ook in in andere vormen en in het zilver verkrijgbaar.

————————————————

WAT IS GOLDFILLED?

Goldfilled betekent dat er een laag 14 karaat goud aangebracht is op een basismateriaal (meestal  is dit koper). De goudlaag moet minstens 1/20e deel van het totale gewicht zijn, om goldfilled genoemd te mogen worden.

Deze goudlaag is vele malen dikker dan bij vergulde materialen. Bij vergulde materialen is slechts een heel dun laagje goud aangebracht dat erg snel krast en slijt. Goldfilled ziet er uit als 100% goud. De goudlaag slijt niet omdat deze zo dik is en daardoor blijft het sieraad mooi! Goldfilled is dan ook duurder dan verguld, maar goedkoper dan goud omdat de basis (het binnendeel) niet van goud is.

Goldfilled wordt goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Extra informatie

Afwerking

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHOTO CHARM GOLD, 8mm” te beoordelen

Andere suggesties…

Tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om sieraden bij Canoodle Jewels te bestellen.

Na de zomer verwachten wij de webshop weer te openen.

Voor dringende vragen kan je een e-mail sturen naar: info@canoodlejewels.nl