PHOTO CHARM ovaal

47,50

Een ovale zilveren bedel met daarop jouw favoriete foto.

Artikelnummer: PHC-ov Categorieën: ,

Beschrijving

Een ovale zilveren bedel van 14 mm lang en 10 mm breed met daarop jouw favoriete foto. De ovale vorm is heel handig voor een foto waar  meerdere personen naast elkaar op staan,  zoals een trouwfoto of een leuke foto van je kinderen.

Ter bescherming van de foto komt er een laagje hars overheen,  de bedel is dan spatwaterdicht zodat je deze dagelijks aan een armbandje of ketting kunt dragen.

Het werkt heel simpel:

  1. Na bestelling ontvang je een e-mail en kun je inloggen in jouw account en een foto uploaden. Lukt dit niet, dan mag je ook jouw foto e-mailen naar:  info@canoodlejewels.nl Vermeld dan wel je bestelnummer!
  2. Tijdens je bestelling (of achteraf per e-mail) kun je aangeven of je jouw bedel in zwart/wit, antiek of in kleur wilt. Gebruik hiervoor het veld “bestelling opmerkingen” wanneer je gaat afrekenen.
  3. Upload of stuur alleen bijlages niet groter dan 5MB! Wil je groter sturen? Gebruik dan www.wetransfer.com

Ik zet de foto om in zwart wit als je dit wilt en  maak de foto op maat voor de bedel. Je hoeft dus niet zelf de foto aan te passen. Dat doe ik allemaal voor  je.  Je krijgt ook een proefje per e-mail  te zien zodat ik zeker weet dat de bedel naar jouw wens wordt gemaakt.

De Photo charm bedel is ook in in andere vormen en in het goud verkrijgbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHOTO CHARM ovaal” te beoordelen

Andere suggesties…

Tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om sieraden bij Canoodle Jewels te bestellen.

Na de zomer verwachten wij de webshop weer te openen.

Voor dringende vragen kan je een e-mail sturen naar: info@canoodlejewels.nl