Informatie

Canoodle Jewels is voortgekomen uit mijn passie voor het maken van zilveren sieraden. Deze passie is ontstaan tijdens de deeltijdopleiding tot goudsmid die ik heb gevolgd. Vrienden, familieleden en collega’s vroegen steeds vaker of ik voor hen een sieraard wilde maken. Daardoor ontstond het idee om mijn sieraden ook echt te gaan verkopen.

Mijn leven is behoorlijk druk met drie dochters en een ‘normale’ baan. Vandaar  de keuze voor een webshop. En vanwege mijn dochters was ook de kleur van Canoodle redelijk vanzelfsprekend: heel erg roze!

De merknaam Canoodle komt uit de Engelse top 100 van meest gekke woorden en het betekent zoiets als: ‘to love & hug’. Dat leek me toepasselijk aangezien ik alle sieraden met veel liefde maak en ik hoop van harte dat mijn klanten ze ook met liefde zullen dragen!

Ik woon in Heemstede, dus als je een keer de sieraden in het echt wilt zien, en je bent in de buurt, dan ben je van harte welkom! Laat wel van te voren weten wat je graag wilt zien/passen, want niet alles ligt op voorraad.

foto website zwart witAnnette  

Bouw website door Cold Coffee: www.coldcoffee.nl

Tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om sieraden bij Canoodle Jewels te bestellen.

Na de zomer verwachten wij de webshop weer te openen.

Voor dringende vragen kan je een e-mail sturen naar: info@canoodlejewels.nl