Bezorgen en retourneren

BezorgenBezorgen

Alle sieraden boven de € 30,- worden verpakt in een doosje met poetsdoekje om het sieraad mooi te houden! Deze sieraden worden aangetekend verstuurd. De wat goedkopere sieraden worden in een mooi organza zakje verstuurd per gewone post

Sieraden die op voorraad zijn worden direct na betaling verzonden. Ik streef er naar de maatwerk sieraden zoals tekstarmbanden en foto-, vingerafdruk-  en tekstbedels  uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de betaling en de foto, vingerafdruk of tekst  te bezorgen.

Mocht je om 1 of andere reden heel veel haast hebben met een sieraad, bel me dan even. Ik zal mijn uiterste best doen om in speciale gevallen nog sneller te leveren.


RetournerenRetourneren

Canoodle Jewels
Lanckhorstlaan 10
2101 BD Heemstede

Mocht een sieraad toch niet naar wens zijn, dan kun je je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren in de originele gesloten en onbeschadigde verpakking.

Let op! De sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld de tekstarmbanden en foto-, vingerafdruk- en tekstbedels, kunnen helaas niet geretourneerd worden!

Om retourzendingen goed te kunnen verwerken, is het fijn als je eerst per e-mail of telefonisch even laat weten dat je een sieraad terug gaat sturen. Het sieraad mag niet gedragen en/of beschadigd zijn. Verpak het sieraad dat je terugstuurt weer in de originele verpakking zodat het goed beschermd is. Het sieraad dient aangetekend geretourneerd te worden. De verzendkosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening.

Nadat ik het sieraad retour hebben ontvangen, stort ik binnen 14 werkdagen het bedrag van de aankoop (exclusief de gemaakte verzendkosten) automatisch terug op je rekening.

Het is niet verplicht om door te geven waarom je het sieraad terugstuurt. Ik zou het alleen wel heel prettig vinden om de reden van je te horen zodat ik mijn producten en service kan blijven verbeteren!

Wil je een sieraad ruilen voor een ander sieraad, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk (met uitzondering van de speciaal voor jou gemaakte sieraden)! Laat mij even weten via een mailtje of telefoontje welk sieraad je gaat terugsturen en welk sieraad je in ruil wilt ontvangen.

Tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om sieraden bij Canoodle Jewels te bestellen.

Na de zomer verwachten wij de webshop weer te openen.

Voor dringende vragen kan je een e-mail sturen naar: info@canoodlejewels.nl