Betalen

  • iDeal
  • Paypal
  • Credit Card
  • Bankoverschrijving

Betalen met iDeal
Canoodle biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen. Je betaalt in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al klaar staat. Praktisch en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Betalen met PayPal
Canoodle biedt de mogelijkheid met Paypal te betalen. Paypal is een internationaal geaccepteerde veilige betaalvorm. Je moet je aanmelden in het PayPal betaal systeem welke aan je creditcard- of  bankrekening wordt gekoppeld. Voor meer informatie bezoek de website PayPal.

Betalen met creditcard
Je kunt je bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard en American express. Ik maak gebruik van het PayPal systeem om creditcard betalingen te ontvangen. Dit is een ervaren en betrouwbare bankorganisatie welke internationaal algemeen geaccepteerd is.

Bankoverschrijving

Je kunt ook betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je van mij een e-mail met daarin de benodigde informatie voor het overschrijven. Zodra de betaling op mijn rekening is overgeschreven gaan ik aan de slag met je bestelling.

Alle prijzen van de producten die via www.canoodlejewels.nl verkocht worden zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten!
Prijs-, model-, uitvoeringswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

 

 

Tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om sieraden bij Canoodle Jewels te bestellen.

Na de zomer verwachten wij de webshop weer te openen.

Voor dringende vragen kan je een e-mail sturen naar: info@canoodlejewels.nl